This is the Main Heading You Can Edit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Funghi e Salvia

Velkommen til dit (måske) nye favorit pizzeria! Hvis du er ret så vild med pizza lavet på den traditionelle napolitanske metode, er du kommet det helt rette sted hen. Har du endnu til gode, at smage en pizza lavet på den napolitanske fremgangsmåde, så har du i DEN grad noget godt i vente!

Italiensk pizza i hjertet af Aarhus

Faktisk blev Surdejspizzeria stiftet med det formål, at kunne give alle aarhusianere en bid af det skønne italienske køkken og drømme sig sydpå til varmere himmelstrøg. Og siden 2014 har det været muligt lige her i Frederiksgade i hjertet af Aarhus. Og ja, vores pizzaovn er importeret fra Napoli – så vi mener det når vi siger, at smagen af vores pizzaer er som smagen af det italienske køkken.

Vi er ikke som pizzeriaer er flest – det er et bevidst valg, som vi er glade for. Dét betyder bl.a. at du måske kan støde på råvarer, som kan virke atypiske i en dansk henseende. Sandheden er dog, at ingredienserne er gængse råvarer på pizzaer i støvlelandet sydpå.

Bedste pizza i Aarhus?

Vi eksperimenterer gerne – faktisk lever vi af det – så vi altid har en ny smagskombination klar til dig, når du besøger os. Selvfølgelig gennemtestet (det er en god undskyldning for selv at spise en masse pizza) så vi ved den sidder lige i skabet.

Hvis du tidligere har besøgt os, har du måske også lagt mærke til vores lille gimmick. Hos Surdejspizzeria bruger vi nemlig saks. Hvorfor ikke gør det så nemt som muligt, at få slicet pizzaen? Og her taler vi af erfaring, at saksen er det foretrukne værktøj.

Surdejspizzeria er dit nye go-to når valget på et pizzeria i Århus skal vælges. Se frem til en sprød bund, lavet på en surdej hævet i op til hele 72 timer. Dét giver det bedste resultat og smag, hver gang.