Sprøde, lækker pizzaer på 100% surdej
Vores surdej hæver
op til 72 timer
Vores pizzaer bages i 90 sekunder
Resultatet taler for sig selv
Slider

Om os

Surdejspizzeria | La Casa di Antonio er en italiensk restaurant med et multinationalt team, der mener, at vi alle kunne forenes gennem lækker mad af høj kvalitet, bagt med lidenskab og omhu.

Surdejspizzeria er et sted, hvor vi arbejder på at skabe en oplevelse og fremvise italiensk ånd med vores napolitanske surdejspizza og et glas af vores lækre samling af italienske øl.

Vi bager hver pizza fra bunden. Det kan tage op til 72 timer, før den kan nå dit bord.

Vores napolitanske pizza er lavet af surdejsbase, som vi lader hæve op til 72 timer.

Surdejen giver vores pizzabund sprødheden og giver pizzaen en unik, tilfredsstillende smag til dine smagsløg.

Det vigtigste er at sikre den højeste kvalitet af vores pizzaer. Derfor bager vi dem i en Scugnizzo Nepoletano-ovn.

Pizzaovnen kommer fra Napoli, som er neapoletansk pizzaens vugge og som endnu mere gør maden autentisk – ligesom man befinder sig i hjertet af Napoli.

Surdej
Surdejspizza

Vi tilbyder dig en restaurant med et åbent rum, hvor du er i stand til at følge og se, hvordan din pizza laves.

Surdejspizzeria serverer pizzaer uden bestik, kun med saks, så du kan nyde måltidet på en napolitansk måde!

Vi laver mad fra hjertet og det tager op til 6 timer fra det tidspunkt, hvor vi begynder at lave surdejen, indtil pizzabollerne er klar til at hæve sig.

Vi laver surdejen og venter på, at den fordobles i størrelsen. Derefter ælter vi den med mel og vand, og efterfølgende lader dejen hvile. Til sidst tilsætter vi salt.

Efter en hvileperiode tager vi dejen op på bordet, vender den 3-4 gange med hvilepauser.

Når den er klar, laver vi boller og lader den hæve i kulden i op til 72 timer.